אורן יחזקאל

קורות חיים

דוא"ל: oren.yehezkel@gmail.com

טלפון: 054-4552568

אני בעל תואר שני מבית הספר לרפואה על שם סאקלר באוניברסיטת תל אביב. עברתי פוסט דוקטורט בבית הספר לאופטומטריה והמכון למדעי המוח הלן וילס בברקלי, קליפורניה. התזה שלי הייתה "הרכב דו-עיני של אותות חד-עיניים: מודל הסתגלות מאוחד המתווך על ידי הקלה רוחבית ודו-עינית".

לאורך השנים עבדתי בחברות מקצועיות ומדעיות בארצות הברית, בהן האגודה למחקר בראייה ועיניים והחברה למדעי הראייה. בארץ עבדתי בחברה הישראלית לחקר הראייה והעיניים ובחברה הישראלית למדעי המוח.

בין התפקידים שבהם כיהנתי: מנכ"ל חברת נובהייט, סגן נשיא חברת GlassesOff Inc ואופוטומטריסט בכיר בחברת GlassesOff Inc.

קורסים

הקורסים שאני מלמד באוניברסיטת בר אילן: מחלקת אופטומטריה "ראייה משקפת" ו"מחלקת אופטומטריה לילדים". כמו כן, אני מעביר הרצאות מזדמנות בנושא "מושגים בסיסיים למדעי המוח" בקורס סטודנטים לתארים מתקדמים "מבוא לתפיסה חזותית".