תואר שני קליני ללא תזה (MSc)

להרשמה

אנחנו שמחים לבשר כי בשנת תשפ"ג נפתחת לראשונה תוכנית תואר שני קליני באופטומטריה (MSc) באוניברסיטת בר אילן!

התואר השני הקליני מיועד לבוגרי תואר ראשון באופטומטריה, בעלי רישיון ישראלי בתוקף לעסוק באופטומטריה המעוניינים להרחיב אופקים ולהתנסות בקליניקות מתקדמות ובמקרים מורכבים.

ההתקדמות הטכנולוגית בתחומי האופטומטריה ורפואת העיניים מייצרת שיטות טיפול ואבחון חדשות. הלימודים במסגרת התואר השני הקליני יאפשרו לכם  להעשיר את עצמכם בידע קליני מתקדם וחדשני על מנת שתוכלו להעניק למטופלים שלכם את הטיפול הטוב ביותר.

התוכנית בנויה משני רבדים:

- קורסים וסמינריונים העוסקים בנושאים החמים ביותר באופטומטריה ומועברים  על ידי המרצים המובילים בתחום.

-העשרה קלינית במרפאות בית הספר  שתכלול התנסות מעשית בחידושים בתחומיי עדשות מגע ,ראייה ירודה ואימון חזותי.

סגל ההוראה מורכב מאופטומטריסטים/ות המנוסים/ות והטובים/ות בתחומם/ן  וכן מרופאי/ות עיניים מומחים/ות אשר מביאים/ות לתוכנית התואר השני  את הידע והניסיון המרובים שלהם/ן יחד עם מצוינות בהוראה.

תוכנית הלימודים מתפרסת על פני שנתיים, למשך יום אחד מלא בשבוע ומאפשרת לשלב עבודה ולימודים במקביל.

לצפייה בתכנית הלימודים המלאה של תואר שני קליני ללא תזה לחצו כאן.

תנאי הקבלה ללימודי תואר שני קליני:

* תואר ראשון באופטומטריה בממוצע של 80 לפחות.

* רישיון ישראלי בתוקף לעסוק באופטומטריה מטעם משרד הבריאות.

*יתכן ויתקיים ראיון אישי למועמדים/ות.

לקריאת הנחיות מחלקתיות לשנת הלימודים תשפ"ד לחצו כאן

לפרטים ולמידע על רשימת הקורסים לתארים מתקדמים:

מייל: Optometry.Dept@biu.ac.il

טלפון למזכירות:  03-5317268