קליניקה לעדשות מגע

הקליניקה לעדשות מגע של בית הספר לאופטומטריה ומדעי הראייה מיועדת לאפשר לסטודנטים/יות לקבל הכשרה בהתאמת עדשות מגע רגילות ומיוחדות למגוון בעיות או לקויות ראייה, תוך מתן שירות לקהל הרחב ובעיקר למטופלים/ות עם בעיות ראייה מורכבות.

הקליניקה מציעה בדיקות יסודיות במכשור מתקדם להתאמה מקסימלית של עדשות מגע, במטרה להתאים למטופל/ת את העדשה הנכונה ביותר עבורו/ה תוך התחשבות בפרמטרים הכרחיים להתאמה:
  • בדיקת קוטר וקימורי הקרנית.
  • בדיקת משטח הדמעות.
  • בדיקת העפעפיים.

כל הבדיקות בקליניקה מתבצעות ע"י סטודנטים/יות בשנת הלימודים האחרונה לתואר, בפיקוח אופטומטריסטים/ות מובילים/ות בתחום עדשות המגע.

הקליניקה מציעה התאמות של סוגי עדשות מגע מגוונים: עדשות מגע רכות וקשות, יומיות וחודשיות, עם צילינדר וללא צילנדר, עדשות מגע מולטיפוקליות ועוד. הקלינקה עובדת עם ספקי עדשות המגע המובילים בשוק ומציעה מחירים נוחים לכל כיס, ללא מטרות רווח.

הקליניקה לעדשות מגע של בית הספר לאופטומטריה ומדעי הראייה מתמחה בהתאמות ייחודיות וספציפיות של עדשות מגע ייחודיות:

• עדשות מגע לקרטוקונוס - קרטוקונוס הינה מחלת עיניים תורשתית המשפיעה על מבנה הקרנית. במצבים מתקדמים של המחלה ישנה השפעה על איכות הראייה שלא מאפשרת לראות בצורה טובה ואיכותית בעזרת משקפיים, או עם עדשות מגע "רגילות". מטופל/ת שאובחן עם קרטוקונוס יעבור סדרת בדיקות במכשור מתקדם הכוללות מיפוי קרנית במטרה להתאים לו עדשה ייחודית שתוכל לעזור לו להגיע לרמת ראייה איכותית יותר.

• עדשות מגע לשליטה במיופיה- מיופיה הינה קוצר ראייה, לרוב תורשתי ומי שסובל/ת ממנה מרכיב משקפי מינוס. המיופיה מתחילה לרוב בגיל צעיר ועולה בהתאם לגיל. (כשאנו גדלים, כך גם העין גודלת בהתאמה מה שלרוב משפיע על המספר). אצלנו בקליניקה קיימות שיטות מגוונות בתכנון אישי במטרה לשלוט במיופיה של המטופל/ת. מבין הפתרונות ניתן למנות עדשות קשות להרכבה לילית בשיטה הנקראתortho k  , עדשות רכות להרכבה יום יומית בטכנולוגיה מיוחדת ועוד. מטרת השיטה היא להקטין את המספר של המטופל/ת, וככל שנתחיל את התהליך בגיל צעיר יותק כך נצפה לתוצאות איכותיות יותר.

• עדשות מגע מולטיפוקליות- עדשת מגע מולטיפוקלית הינה עדשה שמאפשרת ראייה לרחוק ולקרוב בו זמנית ומיועדת לאנשים המרכיבים משקפיים מולטיפוקליות קיימות. ישנן גישות רבות להתאמת עדשות מגע מולטיפוקליות ואצלנו בקליניקה נוכל להתאים עבורכם/ן את הגישה האופטימלית.

אנו מזמינים אתכם/ן להתאמת עדשות מגע בקלינקות של בית הספר לאופטומטריה ומדעי הראייה.

בקליניקה נוכל להתאים עבורכם/ן את העדשה האופטימלית ביותר.

לפרטי יצירת קשר וקביעת תורים:

טלפון: 03-5317691/2

מייל הקלינקה : optometry.clinics@biu.ac.il

כתובת: אוניברסיטת בר אילן, רמת גן 5290002
           בניין שרמן, חדר 101

לפרטים נוספים על הקליניקות האופטומטריות לבדיקות ראייה לחצו כאן.