הנחיות מחלקתיות לשנת הלימודים תשפ"ה

הוראות הרשמה תשפ"ה- בית הספר לאופטומטריה ומדעי הראייה

סטודנטים/ות יקרים/ות שלום רב,

בית הספר לאופטומטריה ומדעי הראייה מברך אתכם/ן, סטודנטים/ות  חדשים/ות וותיקים/ות ומאחל לכם/ן שנת לימודים פורייה ומהנה והרבה הצלחה.

על אף שהמערכת הינה קבועה ואחידה לכולם/ן, יש צורך ברישום אישי של כל סטודנט/ית במערכת על מנת שיוכל להיות זמין למערכות השונות של האוניברסיטה ולממש בפועל את היותו/ה סטודנט/ית.

תנאים מקדימים לרישום:

1. עם כניסתכם/ן למערכת אינבר עליכם/ן לחתום על הצהרה. ללא חתימה על ההצהרה – לא ניתן להירשם לקורסים.
  2. תשלום מקדמת שכר לימוד.

להלן מספר הערות חשובות להצלחת הרישום:

בתחתית העמוד הראשי של מערכת האינבר שלכם/ן יש קישור לסרטון הדגמה לתהליך הרישום  הכללי.

בכל שאלה הקשורה לתמיכה טכנית או לשכר לימוד יש לפנות למרכז שירות וגיוס *9392או  03-5317000.

• מערכת שעות מפורטת ומידע נוסף ניתן למצוא באתר האינטרנט של בית הספר: https://optometrics.biu.ac.il.
  • ניתן לפנות למזכירות בית הספר לעזרה וייעוץ בהכנה ותיאום מערכת השעות עוד בטרם הרישום באינטרנט ובמהלכו בטלפון 03-5317268 או בדוא"ל: optometry.dept@biu.ac.il.
  • עם רישומכם/ן לבית הספר לאופטומטריה ומדעי הראייה, ישלח אליכם/ן תקנון לימודים ייחודי של כללי בית הספר. יש לעבור על התקנון ולבדוק תנאי מעבר משנה לשנה.
  • סטודנטים/ות בשנה ב', ג', ד' שלא עומדים/ות  בתנאי קדם לקורסים שאליהם הם צריכים להירשם יפנו למזכירות בית הספר.
  • יש להירשם לחובות נוספים לתואר, קורסי יסוד ביהדות או לחילופין קורסים כללים, אנגלית כשפה זרה והבעה בעברית. לעזרה בבחירת הקורסים הנוספים ניתן לפנות למרכז שירות וגיוס בטלפון 03-5317000 או 9392*.
  • רישום למרפאות: על כל סטודנט/ית משנה ב' ועד שנה ד' להירשם לקורסי מרפאות- קליניקות. על הסטודנט/ית לדעת שבית הספר רשאי לשנות שיבוץ של סטודנט/ית לקורסי מרפאות משיקולים אדמיניסטרטיביים ואקדמיים.
  • יש לסיים את כל החובות בקורסי היסוד ביהדות ובקורסים כלליים עד סוף שנה ג' לתואר או לכל המאוחר סוף סמסטר א של השנה הרביעית, על מנת לא להיתקל בבעיות בסגירת התואר.
  • יש להגיש בקשת זכאות לסיום תואר במידע האישי באינבר בסיום מועדי א' בסמסטר ב' של השנה הרביעית על מנת שהזכאות תגיע במועד לקראת הבחינה של משרד הבריאות.
  • אנו ממליצים לבדוק במהלך הרישום שאכן אתם רשומים לסך הנקודות הדרושות לתואר על מנת לסיים את התואר בזמן והימנעות מפתיחת שנת לימודים נוספת .באחריות הסטודנט/ית לחשב את מספר נקודות הזכות לתואר!

אנו מאחלים לכולם/ן הצלחה,

צוות בית הספר לאופטומטריה ומדעי הראייה !