Placeholder Image

קורות חיים

דואר אלקטרוני: avi@aviportnoy.com

טלפון: 058-7068697

תחום מחקר: תפקודי ראייה ותרגילי ראייה אופטומטריים.

במשך כל שנות הלימודים בבית הספר סבלתי מקשיי קריאה שהשפיעו על יכולת הלמידה שלי. בדיקות ראייה חוזרות ונשנות לא העלו דבר, עד שבגיל 18 פגשתי אופטומטריסט התפתחותי שאבחן את ליקויי הראייה שלי.

בעזרת טיפול בתרגילי ראייה הצלחתי לשפר את הראייה שלי, דבר שתרם רבות לאיכות החיים שלי. בעקבות כך, החלטתי להקדיש את חיי כדי לעזור לאנשים כמוני שסובלים מקשיי ראייה שפוגעים באורח החיים שלהם ומונעים מהם לממש את הפוטנציאל הגלום בהם.

סיימתי לימודי תואר ראשון באופטימטריה ותואר שני במדעי הראייה (בהצטיינות).

אני בעל רישיון לעיסוק באופטומטריה מטעם משרד הבריאות ואחד משלושה אופטומטריסטים התפתחותיים שמוסמכים על ידי ארגון COVD, מטעמו הקמתי את שלוחת הארגון בארץ. כמו  כן, אני מרצה בתחום בפני הורים, מורים ומרפאים בעיסוק.

כיום אני אופטומטריסט התפתחותי מוסמך בבני ברק ומלמד בקליניקות לאימון חזותי באוניברסיטת בר אילן.

בקליניקה שלי לומדים הסטודנטים על ההשפעה של ליקויים בתפקודי הראייה על קריאה והתנהגות. במקביל אנו בוחנים את האפקטיביות של תרגילי ראייה אופטומטריים כפתרון.

תאריך עדכון אחרון : 25/02/2024